Playa del Ingles

Underkategorier

 

Playa del Ingles Shopping

Den beste og rimeligste shoppingen finner man i San Fernando i den nordre delen av Playa del Ingles. Sentralt i Playa del Ingles finner man et knippe kjøpesenteret som fungerer mer som nattklubbsentre enn kjøpesenter selv om man finner enkelte daglivarebutikker og andre turistbutikker. Les mer om shopping i San Fernando her.

Metro senteret

Metro senteret ligger ved den nordre delen av stranden og har de beste butikkene i selve Playa del Ingles. Men Metro senteret tiltrekker bevisst turister, så man kan ikke regne med å finne de beste røverkjøpene der. I likhet med de fleste kjøpesenterene i området forvandles Metro senteret til et utelivsområde i de sene timene med et stort utvalg av nattklubber.

Yumbo senteret

Yumbo senteret er det mest populære kjøpesenteret i Playa del Ingles hvor finner man et utvalg av elektriske artikler, parfymer, smykker, klær og sportsartikler, i tillegg til supermarkedet Spar hvor man kan kjøpe mat og alkohol.

Men Yumbo senteret er dog mest kjent for nattklubbene som våkner de sene nattetimene, og først og fremst de homofile klubbene. Yumbo senteret holder åpent døgnet rundt, men butikkene stenger stort sett rundt kl 22.00 samtidig med at de største klubbene åpner.

Kasbah senteret

Kasbah senteret er riktignok klassifisert som et kjøpesenter, men har dog kun et knippe butikker. De fleste lokalene i Kasbah senteret fungerer som nattklubber, restauranter og barer.

Plaza senteret

Plaza senteret ligger i nærheten av Kasbah senteret og er mer fokusert på shopping enn Kasbah.

San Fernando

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: