Things to do

Underkategorier

 

Playa del Ingles

Playa del Ingles er et av Europas største feriesteder og spesielt populært blant ungdom som er ute etter kombinasjonen av sol og strand om dagen og pulserende natteliv om kvelden.

Playa del Ingles betyr den engelske stranden men tiltrekker seg turister fra hele Europa. Den vakre stranden strekker seg 6 km fra nabobyen San Augustin til Meloneras. Det sies at sanden stammer fra Sahara og har blitt fraktet til Playa del Ingles med vinden.

Playa del Ingles er et av de største partystedene i Europa med et yrende uteliv, og kan sammenlignes med Ibiza. Her finner man et stort utvalg av nattklubber og barer, inkludert skandinaviske barer og nattklubber samt noen av de mest kjente klubbene i verden som Ministry of Sound.

De mest populære aktivitetene i Playa del Ingles består i å feste til solen står opp for så å ligge på stranden for å komme til hektene om dagen. For de som ønsker litt mer ut av ferien i Playa del Ingles på dagtid finner enkelte opplevelser rundt turistbyen som Aqualand og Palmitos Park.

Hvis man ønsker overnatting i roligere omgivelser anbefales overnatting i nærliggende Arguineguin eller Meloneras.

Hotell Playa del Ingles
Hotell Playa del Ingles